Accommodatie zomervakantie

Zoekt u een hotel, pension, appartement of vakantiehuisje voor uw zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Op deze website vindt u de belangrijkste accommodaties in Maria Alm, Hintermoos en Hinterthal. U kunt rechtstreeks met de accommodatie-houders contact opnemen of contact opnemen met het VVV-kantoor van Maria Alm.

Tourismusverband Maria Alm (VVV-kantoor)
Dorf 65, A-5761 Maria Alm
Telefoon: 0043 - 65847816
Fax: 0043 - 65847600
Skype: tvb.mariaalm
E-mail: infoalm@hochkoenig.at of info@tourismusverband-maria-alm.co.at
Salzburgerland, Oostenrijk

 

 

Aanbod hotels, pensions en appartementen

<< terug naar het overzicht

Thalerhof

Thalerhof4 sterren
Hochkönigstrasse 27
5761 Maria Alm
telefoon 0043-65847447
fax 0043-65847447-17
thalerhof@sbg.at
www.thalerhof.at
 

Tarieven
prijzen per persoon per nacht zomertarief wintertarief
 
overnachting met ontbijt   
halfpension € 58,00 - 68,00 € 71,00 - € 80,00 
appartement   

Thalerhof

Hotel Thalerhof is een ruim opgezet, luxueus ingericht vier-sterren hotel, min of meer aan de voet van de huisberg Natrun.
De gratis skibus, die hier voor de deur stopt, brengt u in drie minuten naar het grote skigebied op de Aberg. Direct tegenover Hotel Thalerhof is de grootste sportzaak van Maria Alm gevestigd, waar u skihuur, skischool en sportartikelen aantreft. Verder beschikt Hotel Thalerhof over één van de gezelligste après-ski gelegenheden van Maria Alm, namelijk de Dengl Alm. Ook kunt u de beste wijnen proberen in de eigen Weinstube.

De kamers in Hotel Thalerhof zijn ruim en beschikken over alle mogelijke comfort. Bovendien beschikken alle kamers over een breedbandinternet aansluiting! Speciale aandacht verdient het ruim opgezette wellnessgedeelte in het hotel en het overdekte zwembad. Hotelgasten maken natuurlijk gratis gebruik van de wellnessfaciliteiten, alleen voor een massage dient extra betaald te worden.

Hotel Thalerhof beschikt over een uitstekende keuken en een rijk gevulde wijnkelder.

<< terug naar het overzicht