Accommodatie zomervakantie

Zoekt u een hotel, pension, appartement of vakantiehuisje voor uw zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Op deze website vindt u de belangrijkste accommodaties in Maria Alm, Hintermoos en Hinterthal. U kunt rechtstreeks met de accommodatie-houders contact opnemen of contact opnemen met het VVV-kantoor van Maria Alm.

Tourismusverband Maria Alm (VVV-kantoor)
Dorf 65, A-5761 Maria Alm
Telefoon: 0043 - 65847816
Fax: 0043 - 65847600
Skype: tvb.mariaalm
E-mail: infoalm@hochkoenig.at of info@tourismusverband-maria-alm.co.at
Salzburgerland, Oostenrijk

 

 

Aanbod hotels, pensions en appartementen

<< terug naar het overzicht

Pension Struber

Pension Struberpension
Griesbachwinkl 3
5761 Maria Alm
telefoon 0043-65847762
fax 0043-65842420
pension_struber@aon.at
www.pension-struber.com
 

Tarieven
prijzen per persoon per nacht zomertarief wintertarief
 
overnachting met ontbijt   
halfpension   
appartement € 40,00 - 85,00 € 55,00 - 130,00 

Pension Struber

Aan de rand van het centrum van Maria Alm bevindt zich Pension Struber. Een comfortabel ingericht drie-sterren pension met kamers en appartementen. Pension Struber is gunstig gelegen, vrijwel alle voorzieningen zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Restaurants, après-ski, sportzaken en supermarkt, u bent er binnen een paar minuten. Verder bent u in slechts twee minuten bij de kinderverzamelplek van de skischool en bij de skilift van huisberg Natrun. De gratis skibus, die u in slechts 5 minuten tijd naar het grote skigebied op de Aberg brengt, stopt trouwens ook direct voor de deur.

Pension Struber heeft ruime kamersen appartementen, een skidroog ruimte én een eigen sauna. 's ochtends wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in gezellig ingerichte ontbijtruimte. Deze ruimte kan ook gedrurende de dag en avond gebruikt worden om gezellig iets te drinken, of om u te warmen aan de prachte in oude stijl gemaakte stenen kachel. De vriendelijke prijzen maken van Pension Struber een perfecte vakantiebestemming!

<< terug naar het overzicht