Accommodatie zomervakantie

Zoekt u een hotel, pension, appartement of vakantiehuisje voor uw zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Op deze website vindt u de belangrijkste accommodaties in Maria Alm, Hintermoos en Hinterthal. U kunt rechtstreeks met de accommodatie-houders contact opnemen of contact opnemen met het VVV-kantoor van Maria Alm.

Tourismusverband Maria Alm (VVV-kantoor)
Dorf 65, A-5761 Maria Alm
Telefoon: 0043 - 65847816
Fax: 0043 - 65847600
Skype: tvb.mariaalm
E-mail: infoalm@hochkoenig.at of info@tourismusverband-maria-alm.co.at
Salzburgerland, Oostenrijk

 

 

Aanbod hotels, pensions en appartementen

<< terug naar het overzicht

Pension Berghof

Pension Berghofpension
Sonnberg 12
5761 Maria Alm
telefoon 0043-65847290
fax 0043-65847290
berghof@sbg.at
www.sbg.at/berghof
 

Tarieven
prijzen per persoon per nacht zomertarief wintertarief
 
overnachting met ontbijt € 20,00 - 25,00 € 26,00 - 34,00 
halfpension  € 36,00 - 44,00 
appartement   

Pension Berghof

Pension Berghof is een gemoedelijk, comfortabel ingericht drie-sterren hotel, direct bij de Aberg gondellift gelegen. Met recht een ideale uitvalsbasis voor uw skivakantie. 's Ochtends verlaat u het hotel, steekt de weg over en stapt zo de gondellift in, die u naar het topje van de Aberg brengt!

Direct tegeover ons pension bevindt zich een sportzaak waar u uw uitrusting kunt huren of kopen en een skicursus kunt boeken. Bij de kassa onderaan de lift kunt u de liftpassen kopen. En 's avonds, na de laatste afdaling zijn er uitgebreide gezellige après-ski mogelijkheden in de directe omgeving. In ons huisrestaurant kunt u bovendien genieten van de heerlijkste gerechten.

De kamers in Pension Berghof zijn ruim en beschikken over alle mogelijke comfort. Ook huisdieren zijn bij ons van harte welkom! Ondanks het feit dat Pension Berghof vlak bij de Aberg liften gelegen is, zijn de prijzen nog uitermate vriendelijk!

Bijzonder is dat de eigenaar van Pension Berghof ook eigenaar is van één van de mooist gelegen skihutten, namelijk de hut op de top van de Aberg. Het uitzicht daar is werkelijk fenomenaal!

<< terug naar het overzicht