Accommodatie zomervakantie

Zoekt u een hotel, pension, appartement of vakantiehuisje voor uw zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Op deze website vindt u de belangrijkste accommodaties in Maria Alm, Hintermoos en Hinterthal. U kunt rechtstreeks met de accommodatie-houders contact opnemen of contact opnemen met het VVV-kantoor van Maria Alm.

Tourismusverband Maria Alm (VVV-kantoor)
Dorf 65, A-5761 Maria Alm
Telefoon: 0043 - 65847816
Fax: 0043 - 65847600
Skype: tvb.mariaalm
E-mail: infoalm@hochkoenig.at of info@tourismusverband-maria-alm.co.at
Salzburgerland, Oostenrijk

 

 

Aanbod hotels, pensions en appartementen

<< terug naar het overzicht

Haus Geisler

Haus Geislerappartement/huisje
Aberg 15
5761 Maria Alm
telefoon 0043-65847408
fax
michael_geisler@hotmail.com
www.haus-geisler.at
 

Tarieven
prijzen per persoon per nacht zomertarief wintertarief
 
overnachting met ontbijt   
halfpension   
appartement € 35,00 - 55,00 € 40,00 - 70,00 

Haus Geisler

Haus Geisler is een comfortabel ingericht vakantiehuisje middenin het grote skigebied op de Aberg! U stapt vanuit uw vakantiehuisje dus zo de piste op. Bovendien zijn er in de directe omgeving van Haus Geisler diverse skihutten, waar het ´s winters natuurlijk goed toeven is. Haus Geisler is geschikt voor maximaal vijf personen. Het huis is compleet ingericht en beschikt naast de gebruikelijke zaken ook over een internetaansluiting. Ook is Haus Geisler ondanks haar unieke ligging nog zeer betaalbaar!

Haus Geisler ligt op een hoogte van circa 1.000 meter. Door deze mooie ligging bent u verzekerd van een prachtig uitzicht. Een zonsopkomst, waarbij de zon de machtige Hochkönig in vuur en vlam zet, is een spectaculair gezicht. Het feit dat Haus Geisler wat hoger gelegen is, stelt wel een paar eisen aan uw vervoermiddel. Zo dient uw auto absoluut van winterbanden voorzien te zijn en mag u ook de sneeuwkettingen niet vergeten!

<< terug naar het overzicht