Accommodatie zomervakantie

Zoekt u een hotel, pension, appartement of vakantiehuisje voor uw zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Op deze website vindt u de belangrijkste accommodaties in Maria Alm, Hintermoos en Hinterthal. U kunt rechtstreeks met de accommodatie-houders contact opnemen of contact opnemen met het VVV-kantoor van Maria Alm.

Tourismusverband Maria Alm (VVV-kantoor)
Dorf 65, A-5761 Maria Alm
Telefoon: 0043 - 65847816
Fax: 0043 - 65847600
Skype: tvb.mariaalm
E-mail: infoalm@hochkoenig.at of info@tourismusverband-maria-alm.co.at
Salzburgerland, Oostenrijk

 

 

Aanbod hotels, pensions en appartementen

<< terug naar het overzicht

Haus Obermühle

Haus Obermühleappartement/huisje
Krallerwinkl 30
5761 Maria Alm
telefoon 0043-65847535
fax
aberger@haus-obermuehle.at
 

Tarieven
prijzen per persoon per nacht zomertarief wintertarief
 
overnachting met ontbijt € 22,00 - 25,00 € 28,00 - 32,00 
halfpension   
appartement € 45,00 - 75,00 € 60,00 - 90,00 

Haus Obermühle

Iets buiten de kern van Maria Alm, in het dorpsdeel 'Krallerwinkl', bevindt zich Haus Obermühle. Dit huis is afgelopen jaar onlangs geheel gerenoveerd en heeft nu fantastische comfort-kamers met sauna, infraroodcabines en zonnehemel!

Krallerwinkl is schitterend gelegen midden in de natuur met een prachtig uitzicht op het Steinerne Meer. Toch loopt u ook in slechts tien minuten naar het centrum van Maria Alm. Haus Obermühle is een comfortabel ingerichte biologische boerderij met kamers en appartementen voor haar gasten. De boerderij is rustig gelegen en toch zijn de meeste voorzieningen dichbij. De skipiste, rodelbaan en de langlaufloipes zijn in de onmiddellijke nabijheid. Maar bovenal biedt Haus Obermühle echte natuurbeleving, door haar schitterende ligging bij bossen en bergen. Ideaal om een lange wandeling door het winterlandschap te maken!

Haus Obermühle is van alle gemakken voorzien en qua verkeersveiligheid zeer kindvriendelijk. Ook huisdieren zijn hier van harte welkom! Bovendien is een vakantie bij Haus Obermuhle nog zeer betaalbaar, een absolute aanrader dus voor het komende winterseizoen!

<< terug naar het overzicht