Accommodatie zomervakantie

Zoekt u een hotel, pension, appartement of vakantiehuisje voor uw zomervakantie in de Oostenrijkse Alpen? Op deze website vindt u de belangrijkste accommodaties in Maria Alm, Hintermoos en Hinterthal. U kunt rechtstreeks met de accommodatie-houders contact opnemen of contact opnemen met het VVV-kantoor van Maria Alm.

Tourismusverband Maria Alm (VVV-kantoor)
Dorf 65, A-5761 Maria Alm
Telefoon: 0043 - 65847816
Fax: 0043 - 65847600
Skype: tvb.mariaalm
E-mail: infoalm@hochkoenig.at of info@tourismusverband-maria-alm.co.at
Salzburgerland, Oostenrijk

 

 

Aanbod hotels, pensions en appartementen

<< terug naar het overzicht

Haus Wiesengrund

Haus Wiesengrundappartement/huisje
Gasteg 44, Saalfelden
5760 Maria Alm
telefoon 0043-65847827
fax
haus.wiesengrund@sbg.at
www.sbg.at/haus-wiesengrund
 

Tarieven
prijzen per persoon per nacht zomertarief wintertarief
 
overnachting met ontbijt € 18,00  € 20,00  
halfpension   
appartement € 35,00 - 55,00 € 43,00 - 68,00 

Haus Wiesengrund

Iets buiten het centrum van Maria Alm bevindt zich Haus Wiesengrund. Een comfortabel ingericht viersterren pension met kamers en appartementen. Haus Wiesengrund is gunstig gelegen, vrijwel alle voorzieningen zijn gemakkelijk te voet bereikbaar. Restaurants, après-ski, sportzaken en supermarkt, u bent er binnen een paar minuten. Bovendien stopt de skibus praktisch voor de deur, zodat u in enkele minuten het grote skigebied op de Aberg bereikt. Ook is er een langlaufloipe direct tegenover Haus Wiesengrund.

Haus Wiesengrund heeft ruime kamers, appartementen voor twee tot vijf personen en natuurlijk een skidroogruimte. Ook zijn er eigen parkeerplaatsen voor de gasten aanwezig. 's Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd, waardoor u de dag optimaal kunt beginnen!

<< terug naar het overzicht