Zomerkamp voor kinderen, een paradijs met avontuur

Maria Alm heeft een speciaal plekje veroverd in menig kinderhart. De zomervakanties zijn er heerlijk, vooral als je mee mag doen aan het kinderkamp!

Kindvriendelijk, en toch actieve ontspanning!

Zomerkamp in Maria Alm: een waar paradijs voor groot en klein. Papa en mama kunnen zich prima ontspannen bij het wandelen, nordic walking, klimmen en biken of gewoon gezellig genieten bij één van de talrijke berghutten. En ondertussen beleven de kinderen het éne na het andere avontuur in het Kindercamp. Zo kan de vakantie niet lang genoeg duren!

Zomerkamp 2008: wat, waar en wanneer?

Als u uw vakantie boekt bij één van de aangesloten accommodaties, kunnen uw kinderen gratis gebruik maken van alle kindervoorzieningen en de hele zomer lang meedoen aan alle activiteiten van het coole kinderkamp programma! Er is spel en vertier aan het water, een party-event en een programma voor vroege vogels.

Het kinderkamp start op 12 mei 2008 tot 24 mei 2008, om vervolgens van 16 juni 2008 tot 6 oktober 2008 onafgebroken verder te gaan.

Zomerkamp voor de ‘kiddies’ (4 tot 7 jaar):
- spannende tocht door het bos met dierenvoeren;
- piratenspel met zoektocht naar de grote schat;
- een dag op een boerderij met broodbakken;
- Indianendag met gegrilde worstjes bij het kampvuur.

Zomerkamp voor de ‘teenies’ (vanaf 8 jaar):
- spannende tocht door het bos met boogschieten;
- golf spelen als de profs;
- funsport dag;
- adventure park.

Het gedetailleerde kinderkamp weekprogramma is verkrijgbaar bij het Tourismusverband Maria Alm (infoalm@hochkoenig.at) en staat binnenkort vermeld op deze pagina.

En als het zonnetje eens niet lacht en het regent, laten we ons het plezier niet ontnemen en gaan de kinderen gewoon binnen verder. Daar kunnen ze spannende spellen spelen, gipsmaskers maken, kleien of naar de bios.